Ik heb de Samsung Jet 60 Turbo stofzuiger twee weken mogen testen. Dit was ook de allereerste steelstofzuiger die ik heb getest. Dit was dan ook zeker een groot verschil met een normale stofzuiger. In deze review geef ik jullie mijn bevindingen.
De stofzuiger ziet er super mooi en compact uit. Heeft extra opzetstukken en is op te laden met een batterij. Het opladen duurt overigens wel erg lang voordat je kunt gaan stofzuigen.
Het voordeel met deze stofzuiger is dat deze super licht in gewicht is en makkelijk wendbaar is. Zelfs in mijn kleine appartement, komt deze stofzuiger overal bij omdat deze zo goed als plat kan, in tegenstelling tot mijn eigen normale stofzuiger.
Naast dat deze stofzuiger makkelijk in gebruik is, vond ik het bij het in elkaar zeten van de stofzuiger toch niet helemaal duidelijk. Ik moest de batterij opladen, maar kon nergens duidelijk zien op de stofzuiger en in de handleiding waarop ik de oplaadkabel moest aansluiten. Pas bij het vinden van een filmpje op YouTube, kwam ik hierachter. Dit had wel duidelijker gemogen.
Verder merk ik dat de stofzuiger niet alles even goed wil opzuigen. Soms moet ik er 2 a 3 keer overheen voor het opgezogen wordt. Wil je met een beetje extra kracht gaan stofzuigen, dan is de stofzuiger zo leeg en duurt het weer een tijd voor het opgeladen is.
Ik zou de stofzuiger dan ook alleen aanraden als je vaak kleine beetjes wil stofzuigen en niet het hele huis in één keer wilt doen.
Pluspunten
- lichtgewicht
- compact
- makkelijjk wendbaar
- extra opzetstuk
Minpunten
- vaker over dezelfde plek heen
- batterijduur
- handleiding